Жена копнее да открие биологичните си родители. Единственото нещо, което знае е, че е взета от дом за сираци, а родители й са били от знатно семейство, преподаватели от Дупница.

С добро намерение и жажда да срещне истинските си родители, Камелия моли да помощ в "Търсим се"!

Ето какво написа тя:

"Здравейте! Пиша Ви от името на майка ми, с молбата да публикувате и нейна снимка с последващ текст:

"Търся биологичен произход. Казвам се Камелия Рускина. В акта дубликат, с който разполагам, се твърди, че съм родена на 04.04.1962 г. Единственото, което ми сподели покойният ми осиновител е, че съм взета като бебе на няколко месеца от дом за сираци в белоградчишко село, от знатно семейство преподаватели в гр. Станке Димитров (дн.Дупница).

През годините, непознати хора са ме припознавали с учителка по английски (и/или цигуларка) от гр. Бургас, което ме кара да си мисля, че там някъде имам сестра. С кестенява коса съм и кафяви очи. Със сигурност някой от биологичните ми родители е с астигматизъм и лениво дясно око. Аз съм го наследила, дъщеря ми - също. Настроена съм позитивно - не търся сметка и няма да задавам въпроси. Просто годините минават, а желанието ми да се срещна с моя кръв не угасва. Благодаря!".

Бих се радвала много ако успея да намеря информация за биологичното ми семейство! Моля Ви да ми помогнете като споделите снимката ми с надеждата да стигна до него. Благодаря на всеки един, който ще го направи."