Шушана е навсякъде – в дискотеките, по кръчмите, в училищата  и…..в  ученическите бележници.

Нашумялата песен на изпълнителят Наско Ментата стана повод за много дискусии. Тя възкръсна като феникс  от пепелта и стана хит сред младото поколение, които щом чуят песента, изпадат в истинска истерия. Женската половина дори заместиха баналните обръщения една към друга от рода на „мило”, „скъпа” и други и предпочитат да си казват „шушанки”.

Най-новото място, на което е позиционирано заглавието на песента „Шушана” е в училищен бележник, като забележка. Нейн собственик е ученик от варненско училище, а за забележката се похвали самия той, като постна снимка в социалните мрежи. В ученическата книжка с днешна дата е написано: „Пее „Шушана“ в час“, а младежът споделя, че това е най-хубавата му забележка.

Разбира се, постът има почти 2000 харесвания и солиден брой коментари от всякакво естество.  Някои потребители  коментират, че искрено са се забавлявали с нестандартната забележка, други порицаха ученика: „Райна Княгиня ли да пее, циганска му работа”,  трети пък заявиха, че подобна ситуация е истински срам за учителя.

Явно във Варна "Шушана" е набрала голяма популярност в учебните заведения, защото само преди няколко седмици, прословутата песен с продължение „на крайморската градина два божура цъфнали” се превърна в училищна дисциплина в началното училище "Патриарх Евтимий" във Варна. По време на междучасието, поп-фолк музика кънтяла от училищното радио и огласяла дългите коридори.

Един от специалните поздрав, разбира се била култовата песен.  От училището обяснили, че песента на Наско Ментата била пусната по настояване на изключително дисциплиниран по-горен клас ученици, а директорката Веселина Манолова пък се ангажирала никога повече да не пуска чалга по уредбата.