Млад бъдещ полицай направи предложение за брак на любимата си пред погледите на хиляди свои колеги и гости за полагането на клетва на поредния випуск в пазарджишкия Център за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР.

Дамата на сърцето му каза очакваното от всички "Да", след което последваха аплодисменти и вой на полицейски сирени.

След тържествената част Бранимир Блажев от Свищов изненадващо застана на трибуната, от която буквално допреди минути бяха звучали поздравителните слова на официалните лица, взе микрофона и поиска ръката на Диана Димитрова, паднал на колене пред нея и с пръстен и букет в ръка.

По-късно кавалерът разказа пред "Дарик", че ритуалът е планиран с месеци от него и колегите му, но подготовката била пазена в тайна от Диана.

Оказа се, че за бъдещите младоженци това е специална дата, на която двама от най-близките им хора имат празници. Към това се прибавят полагането на клетва, както и първата крачка към създаването на семейство.

Бранимир обясни, че му предстои да разбере къде ще служи, а веднага след това планира сватба. Всъщност двамата са заедно вече от 2 години, сега ще скрепят връзката си и с граждански брак. Имат и дъщеричка - Сияна, която скоро ще стане на 1 годинка.