Адреналинката Ваня Георгиева спечели делото за клевета, заведено от похотливия професор срещу нея, стана ясно днес. Опозореният професор от НСА Николай Колев нае юристи и подведе под съдебна отговорност както предаването „Господари на ефира”, така и бившата служителка в него – адреналинката Ваня.

Скандалът с 60-годишния Николай Колев избухна през март 2016 г. Според излъченото от „господарите”, заснето със скрита камера, професорът е предложил да „помогне” на бившата адреналинка Ваня Георгиева да си вземе изпита по физиология по втория начин. Това можело да стане по два начина – или да си плати, или със секс.

Професорът бе разобличен в серия от репортажи на предаването да й предлага вземане на изпит в замяна на секс. След като Боби Ваклинов успя да изненада професор Колев на излизане от банята в хотелска стая, малко преди началото на рандевуто, което така и не се състоя, той реши да заведе дело за клевета срещу Ваня Георгиева. 

Наскоро процесът беше окончателно приключен и адреналинката оправдана напълно, а бившият декан в Спортната академия е осъден да заплати разноските по делото, което загуби в съда, съобщават Господари на ефира.

Припомняме, че асеновградчанката Ваня получи "оферта", която бе заснета тайно от „Господари на ефира”. Заради това проф. Николай Колев от НСА бе уволнен. След раздухване на случая, професорът се обяви за жертва и заяви, че записът е манипулиран, а адреналинката сама поискала да му прави масаж.