Двете най-силни тв предавания - “Шоуто на Слави” (22,30 ч) и “Господари на ефира” (23 ч), влизат в новия тв сезон едновременно - връщат се от отпуск на 11 септември. Тази ваканция промени донякъде личния живот на популярните им водещи. Слави Трифонов ще започне новия сезон с нова става на крака, а Димитър Рачков - разделен с любимата си Мария Игнатова.

Интригата около Трифонов е дали той самият ще влезе в студиото на 11 септември. Неговите колеги разказват, че той се е възстановил бързо и напълно, след като се подложи на операция за смяна на ставата в края на юни. Те правят репетиции от седмица насам, но никой все още не е наясно дали водещият ще седне пред камерата. Ще бъде весело, беше единственият им коментар пред “24 часа” за съдържанието на предаването през новия сезон.

 Рекламодателите очевидно очакват то да е добро, след като исканата цена от рекламните агенции за 30-секунден клип по време на шоуто през септември е 5670 лв. За “Господарите” сумата е 4200 лв. С по-солени цени са само новите риалити формати на телевизиите и новите им сериали.