17-годишно момиче е било блъснато на Червения площад във Враца пред закусвалнята „Тошиба“. Момичето е било ударено от лека кола „Шевролет Матиз“, след като ненадейно изскочило на пътното платно.

Свидетели на инцидента разказаха, че тийнейджърката е излизала от супермаркета и след като била закачана от няколко мъже, момичето се притеснило и побягнало. То хукнало да пресича без да се огледа и било ударено от колата, шофирана от възрастна жена, която идвала от крайречния булевард в посока центъра. В автомобила пътувала и млада жена, която държала бебе.  

На мястото веднага пристигнали полиция и линейка, които оказали първа помощ на блъснатото момиче. То е откарано в спешния център с охлузни рани по главата, но без опасност за живота.  

Очевидците разпознаха момичето, което се казва Памела и заедно с майка си продават сувенири под площад "Христо Ботев", съобщи BulNews.bg. Докато полицаите вземаха сведения от видимо разстроената жена, майката на блъснатото момиче се появи и започна да вдига скандали. Тя се държа агресивно не само с шофьорката, но и със събралите се наоколо хора.