На косъм! Така може да се определи инцидентът, станал днес в района на хотел "Плиска" в столицата. Свидетел на случката разказва как жена се е разминала като по чудо с фатални последствия от срутена ограда.

Единият вход на подлеза пред хотела е затворен и е обезопасен с метални огради, като гражданите са принудени да минават в локалното платно, за да стигнат до другия вход, съобщава novini.bg. Самите метални огради явно не са закрепени добре и днес една от тях се е стоварила върху главата на жена, на видима възраст около 60 години, съобщават очевидци на случилото се.

Жената се строполила в локалното платно, където преминават и автомобили, един от които успял да спре навреме и не прегази пострадалата. За щастие жената се изправила с помощта на други граждани. Тя била видимо уплашена от удара.

Работниците в подлеза обясниха, че не знаят кой е отговорник на обекта и кой се грижи за обезопасяването на подлеза, след което се скриха и не пожелаха да коментират повече. Инцидентът е станал към 13.45 часа. Малко след инцидента металните огради бяха премахнати.