Годината е към края си, а коледните празници чукат на вратата. Традиционно покрай Рождество мнозина отварят сърцата си и са склонни да отделят още малко любов от себе си, за да зарадват останалите.

"Любовта не стига да минеш през тъмното, но е едно много добро начало". Това са думите на едно момиче, което никога не е виждало момчето, което обича. Това обаче няма значение.

Това е и историята на Калинка Бонева и Виктор Асенов - двама младежи, чиято любовна история сгря сърцата на хиляди хора в социалните мрежи. Какво им донесе 2018 г. - двамата застават пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Двамата разказаха историята си пред Божила Симова преди малко повече от година. Те са незрящи. Виктор предлага брак на Калинка на връх Мусала - покорен и от двамата, въпреки че не виждат. Обичат се, въпреки че никога не са се виждали.

През септември тази година тяхната приказка беше допълнена и със сватба. Една история за истинската любов - как се промени животът им, след като станаха семейство?

"Годината беше пълна с хубави и лоши неща, а кулминацията беше сватбата ни. С нея започнахме един проект - "Моята хубава година", разказа Калинка.

Двамата отправиха пожелание за вяра в чудесата. А всички знаем, че няколко дни преди Коледа чудесата са още по-възможни.