Министерството на туризма призовава българските граждани да споделят с думи, снимки или видео преживяванията си за националния празник Трети март. 

"Снимайте себе си и семейството си на Вашия Трети март. Споделете как изкарахте националния празник. Дали сте на екскурзия в планината или на друго красиво място в България, изпратете ни снимки или видео.

Снимайте българското знаме, развято в чест на празника. Направете си клип на зарята за Освобождението или кадър на близките Ви хора на връх Шипка например. Споделете не само снимки, а и Вашите мисли за празника, както и думите, с които го описвате пред децата си.

Споделете мигове от утрешния ден на Facebook страницата на Министерството на туризма или ни изпратете информация и снимки на имейл press@tourism.government.bg, които ще бъдат публикувани на сайта на Министерството на туризма", посочват от ведомството. 

Най-впечатляващите преживявания от ведомството щели да споделят в YouTube и фейсбук страницата си, пише news.bg. Личните репортажи се очакват до 10 март включително.

"Нека видим уникални места в страната си през собствения ни поглед. Станете посланици на България!", призовават от Министерството на туризма.