Историята на Татяна и Боян не е обикновена романтична история , а разказ за болката, за спасението и силата на невалидните, както по техни думи ги нарича светът, разказва Нова ТВ.

Татяна е на 36 години. Родена е с тежко заболяване – детска церебрална парализа. Боян е на 47. Болен е от множествена склероза, заради която губи крака си. Диагнозата му поставят след ужасна лична трагедия, за която дори не иска да разказва.

Заради недъга си, Татяна е оставена напълно сама да се справя с живота. Сама се е научила да пише и чете. Боян има брак зад гърба си и един син, но тя си няма никого.

Двамата се влюбват се преди половин година. Тогава мъжът е на границата на смъртта, но някаква сила го връща към света на живите.

„На третия месец бях твърдо убеден, че тя ще е жената, с която ще прекарам живота си, колкото и малко да ми остава”, споделя Боян.

Така той решава да предложи на Татяна да стане негова жена. След нейното „Да” двамата решават да помолят за помощ директора на дома за инвалиди, в който живеят. Двойката иска просто да сложи подписите си на един лист хартия.

Но д-р Трендафилова и феите на Стара Загора решават, че приказките са истинските истории, които чакат да бъдат разказани. И Боян и Татяна ще бъдат принца и принцесата.

Ивелина – феята на дрехите, публикува в социалната мрежа молба към всеки, който има желание да помогне. Търсят се рокля и костюм. И бързо се намират.

Следват хиляди съобщения с различни предложения от доброволци – за украса, фотограф, грим, прическа.