Малкият юнак Кристиян Илиев има нужда от помощ в битката си срещу много агресивно и рядко срещано заболяване.На 25 октомври 9-годишният Крис е диагностициран със сарком на Юинг. Лечението е изключително скъпо, като то е непосилно за близките му.

Родителите на момчето - Георги и Елена Илиеви, призоваха за помощ в социалните мрежи.

"Никога не съм мислил, че ще ми се наложи да се обърна с такава молба, към всички Вас, но животът не винаги е справедлив и ни предлага, както добри, така и тежки изпитания. На 25.10.2017 г. малкият ни син Кристиян (9 г.) беше диагностициран с рядко срещано и агресивно заболяване - сарком на Юинг (злокачествен тумор). Криси започна химиотерапия в Детско Онкохематологично Отделение ИСУЛ. Това е една малка част от дългия път, който трябва да измине", пише бащата Георги.

Родителите са се свързали с някои от най-добрите болници в Европа за консултация и лечение. На база изследванията, които са изпратили, им е изпратена оферта с първоначална сума от 100 000 евро. 

"Обръщаме се към всички, които имат възможност и желание да помогнат за събиране на необходимите средства, за да може Кристиян да замине за чужбина, където се надяваме с общата ни помощ да продължи лечението си. Благодарим ви за помощта и подкрепата в този труден за семейството ни момент!", молят родителите.  

Всеки, който желае да помогне на Кристиян в тежката борба с болестта, може да го направи тук:

Банка ДСК ЕАД 
IBAN: BG74STSA93000024851904 - в лева 
IBAN: BG71STSA93000024851958 – в евро 
BIC: STSABGSF 
Кристиян Георгиев Илиев