Новоназначеният учител в Трето основно училище в Сандански, Карамфил Божиков може да загуби работата си заради разпространяваните от учениците му голи снимки, пише struma.com. Регионалният инспекторат по образованието е изискал подборен доклад от директора на училището, който днес трябва да бъде представен в РУО, след което ще се реши съдбата на певеца - футболист Божиков, назначен за учител по пеене на малолетни и непълнолетни ученици преди няколко дни.

Според източници препоръката на инспектората е учителят да бъде освободен от работа. Според експертите "подобно поведение не е подходящо за човек, които ще възпитава и обучава подрастващи".

Припомняме, учителят по музика от Сандански изуми учениците си със снимки, в които позира гол, прикривайки се с футболна топка. Оказва се, че провокативната фотосесия е част рекламен трик, а кадрите са заснети през 2008 година.

Карамфил Божиков е народен певец, който повече от десетилетие се занимава професионално с музика. През далечната 2008 година в началото на кариерата си прави фотосесия, която десет години по- късно ще напомни за себе си, съобщава Bulgaria ON AIR.

Млад, на 23-годишна възраст, Карамфил се съгласява с ексцентричната идея за реклама на фестивал за песни на фолклорна основа. Десетилетие след снимката с топката Карамфил е назначен за учител по музика. Ден след това снимките отново изплуват. Този път с нова сила и редици въпроси от морално естество.

Секси учител от Сандански лъсна гол на снимки! Оказа се футболист и певецМалките ученици посрещнаха с нечувана еуфория новия си даскал по пеене