Стилна в черен костюм - сако и панталон, пристигна първата дама Десислава Радева на 24-ата церемония по връчване на наградите "Златна игла". Естествен и семпъл грим и ежедневна прическа допълваха визията й. Запознати твърдят, че президентската съпруга не се задържала дълго на модното събитие и си е тръгнала още преди да започне награждаването.

Съпругата на президента Румен Радев уважи лично събитието, организирано от консултантска къща "От игла до конец", оглавявана от медийния и моден експерт проф. Любомир Стойков.

Тя проследи от първия ред събитието с дефилета на няколко модни къщи и призьорите в категории “Дизайнер на годината”, “Модна къща на годината”, “Булчинска мода”, “Най-добър млад дизайнер”, “Моден гримьор” и “Моден фотограф” за 2018 г. 

Красивата актриса Саня Борисов се качи и на подюма като модел. Като дизайнер пък се изяви поп-фолк певицата Есил Дюран, която представи авторска колекция с ревю в рамките на форума, пише 24 часа

Марина Младенова и Дилян Марков станаха "Моден гримьор" и "Моден фотограф".

Иван Донев, дизайнер: Всеки един модел, който представих беше една различна емоция която преживях през тези 5 години от както аз съм дизайнер. Моето пожелание е по-скоро за младите таланти за това да се борят, за това да преследват мечтите си и да не се отказват, без значение колко е висока цената на успеха.

"Златна игла" се връчва за 24 поредна година. По традиция председателят на журито проф. Любомир Стойков сподели, че изборът не е бил лек, съобщават от БНТ.

Проф. Любомир Стойков: Искам да подчертая, че интересът към събитието "Годишни Модни Награди" расте непрекъснато, особено от младите дизайнери, което много ме радва, тъй като тази вечер ще има не един, не два, а цели три дебюта".

За първи път тази година приз се връчи в нова категория - "Булчинска мода". Статуетката грабна Христо Чучев. Специален гост на церемонията беше известният италиански дизайнер Алберто Веделаго.