След дълги години, Цвети успя да намери баща си в петричкото село Първомай, когото не е виждала от третата си година.

Добрата новина съобщи тя, с благодарност към всички, помогнали и да намери роднините си: Благодаря ви, намерих баща си, сега търсим роднини, написа днес на страницата в Търсим се Цвети.

Тя е едно дете родено в Русия и отправи зов зов за помощ, в търсене на баща си. Тя твърди, че от години го издирва, но не успява да се свърже с него, не знае нищо, а само това, което помни от третата си годишнина, пише Struma.com

Ето какво беше написала Цвета: Аз се казвам Цвета и съм родена във Русия на 20.11.1986. Когато бях на три години отидохме да живеем във село Първомай - Петрич. Не след много родителите ми се разведоха и само видях баща си два или три пъти. Не зная дали все още живее там. От много години го търся. Той се казва Иван Костадинов Петров. Роден през януари 1960. Ще бъда много щастлива ако мога да се запозная с баща си. Благодаря ви много. Ако някой го познава и може да помогне с информация или контакт нека да се свърже с мен. “#Търсим се“ И днес добрата новина дойде!

57-годишният Иван Петров живее в селото и всички го познават. Работил до скоро в Гърция, където бил над 10 години. Там срещнал и настоящата си съпруга, работили земеделие в южната ни съседка. Нямат общи деца, но жената, която е от Сливен има собствени 2. От около година Иван работи в консервна фабрика в село Рупите.

Тази сутрин в селското кафене, всички коментирали темата с появилата се дъщеря на Иван, а той разказвал, че наистина имал дете от рускиня, че искал да си го вземе, но майката не позволила. Научихме, че Цвета е омъжена в Радомир и има едно дете. Днес направихме опит да открием Иван, но беше на работа, а в селото не знаеха кога ще си дойде. Кметът Стоян Стойчев, го търсил снощи, за да му съобщи, че дъщеря му го търси, но не го намерил, за да чуе мнението му. Днес Цвета обяви, че са се намерили.

Дано историята има щастлив край и Иван бъде горд баща на Цвети, която направи всичко възможно да го открие. Продължаваме да търсим Иван Петров, за да ви покажем радва ли се той, че на 57 години откри детето си. Как ще се срещнат, очаквайте подробности от село Първомай.