"Аз знам, че до Герана си пожела да се видиш с Чочо, но той не е твоя път Иване !!! Ти имаш супер отговорност за нашето Алексче!!! Тя си няма никой освен теб !!!Моля те живей заради тях!!!! Моля те ,ЖИВЕЙ!!!" Това написа на стената на актьора Иван Ласкин певицата Катя Близнакова.

Мнозина подкрепят Ласкин, който е в критично състояние в реанимацията на военна болница и съпругата му Алекс Сърчаджиева в този тежък момент.

Дано стане чудо и да се излекуваш, момче! Моля се за теб !С обич!!! Това е написала Дарина Бовдокова. 

Boriaana Antimova e написала: Иван Ласкин е в изкуствена кома, следващите 24 часа са решаващи... Моля се за него, за невръстната му дъщеря София и за Алекс, която едва преживя загубата на майка си и толкова се уповаваше на съпруга си...

А Dessy Stoeva дори предлага да дари черен дроб: Моля за информация, дали се търси трупен донор, или може и част от черен дроб. Готова съм да даря, ако съм годна. Кръвна група 0, отрицателен резус фактор.

Мнозина са споделили информации от медии с призиви да се дари кръв, пише 24 часа. Оказа се, че това не е нужно и близките помолиха да се кръводарява само след официална молба от тях или болницата.

В Туитър също има много постове тип "Бог да е на помощ!" 

 

Търсят спешно кръводарители за Иван ЛаскинКолегите му са направили апел

Борят се за живота на Ласкин, в много тежко състояние еВ момента той е настанен в реанимацията