Мъртвата жена, чието тяло беше открито в градинка пред блок в столичния квартал "Красно село", е преживяла жестока семейна трагедия, научи TrafficNews. 60-годишната Албена Стойчева Чаушева е скочила от 15-ия етаж на блока, в който живеела сама.

Преди нея по същия начин е сложил край на живота си нейният съпруг през 1991 година, разказаха съседи от квартала. Те нямат представа какво е подтикнало мъжа, който тогава бил на около 50 г. да се самоубие.

Според тях опит за самоубийство е правила и дъщерята на Чаушева, но не по същия фатален начин и лекарите успели да я спасят. 

Самата Албена изпаднала в тежка криза след смъртта на съпруга й и напоследък имала психични проблеми. Тя рядко общувала с някого, дори избягвала съседите, твърдят хора от нейния вход. 

Както TrafficNews вече съобщи, днес в "Красно село" има още един смъртен случай. Съпругата на рецидивист, поставен под домашен арест за кражби, издъхна къщи. По тялото няма следи от насилие, категорични са съдебните медици.

Труповете в "Красно село" – два: На клошарка и на болна женаМедици и полиция изясняват причините за смъртта на двете жени