Не започва добре Годината на кучето за... кучетата. След като преди два дни ви разказахме за немския пинчер Бруно, който се стресна от пиратки, хвърлени от невръстни пловдивчани, отскубна се от собственичката си и... изчезна за повече от денонощие. В неговия случай - благодарение на читатели на TrafficNews.bg, кучето се завърна живо и здраво в дома на стопанката му. Одисеята на кучетата и пиратките обаче продължава...

"Здравейте, и аз си изгубих чихуахуато заради бомбичките... Ако може да помогнете с нещо, много ще съм ви благодарен", се обърна към редакцията на TrafficNews.bg наш читател. Той е от София, а неприятната случка е станала в Люлин 3, зад 307 блок.

Кучето се казва Майк и е на около година и половина. Снощи, точно в разгара на новогодишното бумтене с пиратки стопанинът и кучето му излезли на разходка и "докато се обърна, той беше изчезнал заради една пиратка от балкона. Много е добър и обича много хората...", казва софиянецът.

И още нещо - чихуахуато е било облечено със синя дрешка, а стопанинът обещава възнаграждение.

Призоваваме всички софиянци, които са видели или ще видят кученцето, да се обадят на тел.0893389575, за да започне Годината на кучето както се полага за едно семейство и неговото куче!