Зрелищна катастрофа стана тази нощ на кръстовището на бул. "Стефан Стамболов" и ул. "Дунав" - до Механотехникума и ТОХ-а. Лек автомобил Тойота с бургаска регистрация буквално влетя в един от магазина за китайски обувки на булеварда, разби витрината и потроши инвентара, а малко преди това отнесе предницата на друг автомобил - Пежо 206.

В Тойотата са пътували две около 20-годишни момчета, а в Пежото - млад мъж и жена.  Цяло чудо е, че при катастрофата няма тежко пострадали. Очевидната причина е висока скорост на водача на Тойотата, пише Флагман. Той е извадил голям късмет, защото се е разминал между два стълба и забил във витрината на магазина за китайски обувки от 10 лева.

Излязъл е от колата без нито една драскотина. Бул. "Стефан Стамболов" вечер често се превръща в автомобила писта, особено в района на бар "Кашмир".  Собственикът на разбития магазин  също отишъл на мястото на инцидента. Според очевидци момчетата с Тойотата са минали на червено, но това все още не е потвърдена информация, ще се установи от видеокамерите.