Стана ясна самоличността на тримата младежи, които бяха наръгани с нож на излизане от дискотека в Благоевград тази нощ. Инцидентът е станал около 05:49. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че в резултат на физическа саморазправа между няколко са пострадали 25-годишният Антон Костадинов от село Скрът, 21-годишният Ст. Димитров от град Велинград и 22-годишният Я. Димитров от град Луковит.

Двама от пострадалите са с прободни рани в областта на корема, а един с прободна рана в областта на крака. Около 08.30 в травматология постъпи раненият в крака, който отказа всякакъв коментар за случилото се, бил разказал всичко в полицията, пише Struma.bg.

"Той е студент. Има пробна рана в бедрото в задната външна част, ще се ревизира в операционната, поради факта, че в близост има нерви и артерии", заяви дежурния лекар в ортопедия д-р Тасева.

Панталонът му бе целия в кръв, а младежът изглеждаше видимо пиян, това видяха репортерите ни. В същото време в хирургия единият от наръганите в корема бе опериран, няма опасност за живота му, казаха лекарите след интервенцията. За другия се подготвя лапаpоскопско изследване, за да се види какво е причинил ножът, казаха медиците за struma. com. Според лекарите няма опасност за живота на ранените. Работата по установяване на участниците в инцидента и причините за него продължава. Очаквайте подробности.