Полицията е претърсила в четвъртък вечерта къщата в село Луково на 56-годишния Росен Ангелов, който се издирва след шесторното убийство в Нови Искър.


 
„Късно снощи приключи огледа, иззеха доказателства”, потвърди кметът на Луково Румен Колев.

Той разказа, че в къщата е имало следи, че доскоро е имало човек вътре, пише Nova.bg


 
„Имаше включени електроуреди, компютърът беше включен, явно човекът, който е бил вътре се е уплашил. Имаше приготвена храна, беше затоплено. Намерихме и снимки вътре”, заяви Румен Колев.

Колев разказа, че го е виждал преди десетина години. Тогава мъжът е бил издирван за блудство. „Водел е малки момичета там. Но той никога не е живял тук, идва и преспива. Той не е наш жител, не живее тук, няма собствена къща тук“, заяви още кметът на селото.

Последно той работил в автосервиз. Негови познати го описват като скромен, леко затворен човек, но в никакъв случай не го определят като луд или психопат.

Кети срещнала Росен по спирки в Нови Искър и го качвала в колата си, като вероятно така са започнали отношенията между тях. На 9-декември жената споделя във фейсбук профила си „В началото бяхме просто непознати... в края също“.

На 26 декември, 5 дни преди убийството, си е публикувала статус, че е във фактическо съжителство със съпруга си Неделчо Юнаков, който ѝ се пада втори съпруг. Според криминални психолози тези статуси показват, че в душата на жената нещо се е случвало.