Специализирана полицейска акция заради избягалия в Ловешко затворник Борис Иванов се проведе и в Сливен. Мъж, обявен за общодържавно издирване, беше задържан при проверки на униформените в нощни заведения и хазартни зали, съобщава bTV.

Той е бил арестуван в една от игралните зали в ранните часове на деня. При проверка на личните му документи става ясно, че е обявен за издирване.

„Има сформирани екипи, които ще извършват проверка на местата за подслон, игрални зали, както видяхте днес и на други места, където би могъл да се укрие.

Ще бъдат проверявани влизащи и излизащи автомобили от града. Ще бъдем мобилни,за да има по-голям ефект”, заяви началникът на РУ – Сливен гл. инспектор Димитър Кикьов.

Кучета са намерили дрехите на Борис! Полицията по следите на беглецаТри села са под полицейска блокада

Барети блокират 3 села: търсят избягалия затворник Борис под дърво и камъкВластите вярват, че рецидивистът Борис Иванов ще бъде намерен до края на деня

Припомняме, че МВР издирва Борис Иванов от 21 юни. Според официалната информация, той се е отклонил от изтърпяване на наказанието от затвора в Ловеч. Мъжът е на 48-години, той е среден на ръст, с кафяви очи и къса, черна коса. Борис Иванов е с нормално телосложение,  продълговато, леко мургаво лице, правилен нос, високо чело. На врата си има татус – червена целувка.

От полицията призовават хората, които имат допълнителна информация за издирвания, или го забележат,  да сигнализират на тел. 112 или във всяко поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.