Семейството на загиналия съпруг на Анита Мейзер Николай Димов ще обжалва присъдата й. Тя получи Четири година и половина затвор за убийство по непредпазливост.

Сестрата на Николай Милена е категорична, че присъдата не е съизмерима и ще обжалват. „Считаме, че само наказание в максималния размер може да е частична справедливост за извършеното”, каза тя, цитирана от БТВ.

Припомняме, че  4 години и 6 месеца затвор при първоначален общ режим и 8000 лева глоба беше осъдена Анита Мейзер. Тя беше арестувана за убийството на съпругата си.

Знаех предварително каква ще е присъдата, каза на излизане от залата миската и дори поиска помощ от Бойко Борисов и Цецка Цачева, които трябвало да проверят адвокати и прокурори по делото.

Аз съм виновна, защото съм Анита Мейзер, не за друго, допълни тя. По обвинението за убийство на културиста Николай присъдата бе 3 години и половина, за подкуп - 4 години и половина. Именно по-тежкото наказание бе взето предвид от съдията, пише Блиц. Реално в затвора обаче Мейзер ще лежи по-малко от 4 години, защото съдът взе под внимание престоя й като задържана от 14 август 2016 година.