Смея да твърдя, че имам най-добрия мъж на света и най-добрия баща. Той обожаваше сестра си и цялото ни семейство, правеше всичко за нас. Това каза през сълзи Йоана - съпругата на 55-годишния Борислав, обвинен в бруталното убийство на собствената си сестра - Десислава, пише Флагман.

Жестоко убийство разтресе Созопол! Брат преби сестра си до смърт след скандал между дваматаОт жестоките удари по корема Боби Хлебаря разкъсал черния дроб и жлъчния мехур на 49-годишната Деси

Припомняме, че кървавата драма се разигра в Созопол. Боби Дебелия или Хлебаря, както е известен в морския град, преби до смърт 49-годишната си сестра.  



Жена му Йоана, която е 28 години по-млада от него, твърди, че не е виждала съпругът й да бие сестра си.

В деня на трагедията тя беше много пияна. Дойде в магазина и Борислав й каза да се качи горе в къщата и че е недопустимо в 09:00 часа сутринта да е употребила толкова много алкохол. Оттам нататък не знам какво се случило“, каза още Йоана.

Убитата Десислава редовно била пияна, но въпреки това била много добра и усмихната жена, твърдят съседи на семейството.


Борислав и жена му живеят от 5 години в къща на ул. „Мусала“ № 35 в Созопол  и въртят малък семеен бизнес – хранителен магазин на същия адрес. Борислав е от София, но от около 20 години живее в морския град. Преди години имал хлебопекарна, оттам идва и прякорът му Боби Хлебаря. Двамата имат и 3-годишна дъщеричка, която все още не осъзнавала какво се е случило, но постоянно плачела за баща си.

Трагедията ни е огромна. Сама трябва да се справям с всичко - с бизнеса и с отглеждането на детето. Най-тежко обаче е за майката на Борислав и Десислава, която погреба дъщеря си, а за смъртта й е обвинен синът й“, изплака още Йоана.

Въпреки твърденията й, че Борислав обожавал сестра си, близки на семейството разказах, че е имало често скандали между двамата. Десислава била пенсионирана по болест. Страдала от цироза в следствие на редовна употреба на алкохол.