Служител на МВР изчезна мистериозно след пътен инцидент, при който автомобилът му падна в дере на река Малък Искър. Злополуката станала тази сутрин на пътя между Златна Панега и Роман. 

Свидетели забелязали, че шофьорът успял да излезе от колата, но след това следите му се губят. В колата са намерени документите и мобилния телефон на Петър Петров, който работи на висш пост в министерство на вътрешните работи в столицата. Мъжът е от Роман и в близки родствени връзки с арестувания за корупция в ДАИ общински шеф Тихомир Вълчев. Бащата на изчезналия полицай е таксиметров шофьор, а майката работи в клона на банка ДСК, пише 24chasa.bg.

Веднага след като е открит катастрофиралия автомобил, целият наличен състав на районното полицейско управление в Роман е бил вдигнат под тревога. Започнало е мащабно издирване на Петър, като в него се включили и членовете на ловно-рибарското дружество. Малко след това под моста било открито якето на изчезналия мъж. В града пристигнал и екип водолази от Монтана, който се включил в претърсването на реката.