В РУ-Септември бил получен сигнал за пътен инцидент на улица в село Голямо Белово. Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители установили сблъсък между лек автомобил „Лада Нива“ и паркиран автобус „Мерцедес“.

Водачът на руското возило бил тестван с дрегер, като пробата му отчела 1.99 промила. Спрямо двамата мъже са образувани бързи производства.

Още двама шофьори са задържани от пътните полицаи в Панагюрище и Септември. Вчера следобед на улица в Панагюрище автопатрул засякъл мотопед без регистрационни табели.

Возилото било управлявано от панагюрец на 39 години. Освен това мъжът препускал по улиците на средногорския град с 1.27 промила концентрация на алкохол.

Двама са задържани за притежание на наркотици и шофиране под тяхното въздействие. Вчера на улица в Пещера служители на местното полицейско управление спрели за проверка лек автомобил „Форд“. Полицаите установили, че водачът на 28 години от родопския град е зад волана под въздействието на наркотици.

Малко по-късно той сам предал на униформените полиетиленово пликче съдържащо кафяв прах. При направения полеви наркотест съдържанието реагирало положително на хероин. Аналогичен е и случая със С.С.- 47г. от Костенец. Той бил засечен и спрял от автопатрул при РУ-Септември на улица в село Лозен.

Мъжът шофирал след употреба на дрога, а у него било открито пликче с хероин. Двамата са задържани в арестите на полицейските управления, а по случаите се водят бързи производства.