Безжизненото тяло на млад мъж беше открито в Бургас. Ужасяващата находка е забелязана днес от случайни минувачи на улица "Васил Левски" в ж.к. "Възраждане". Трупът е полугол, има и синини под очите.

Намереното тяло е на 27-годишен мъж, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на свои източници. Все още не са ясни причините за смъртта, но се проверяват няколко версии.

Дотук е ясно, че починалият не е клошар. Има постоянен адрес и близките му са известени за трагедията. Трупът ще бъде откаран в Съдебна медицина, където ще бъде извършена аутопсия.

Здравословен проблем може да е причината за смъртта на мъжа, съобщават от полицията. Имало свидетел, който е видял как на младия мъж му става лошо, подпрял се на сградата и се строполил на земята. Очевидецът веднага е подал сигнал на тел. 112. На място са пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. Въпреки предприетите действия от тяхна страна по реанимиране, бургазлията е издъхнал.

"Към момента не може да се говори за убийство, а по-вероятно е да е нещастен инцидент, вследствие на здравословен проблем", допълват от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

Снимка: Флагман.бг