Трупът на 24-годишен младеж, изчезнал още на 3 март, е изваден от кладенец в кв. Еревиш на град Антоново, съобщава „Труд”.

На тялото на младия мъж се натъкнал овчар, който прибирал овцете към 17,30-18 часа в четвъртък. Минавайки край общия кладенец, откъдето вадел вода да пои и добитъка, видял съкварталеца си, изплувал на повърхността. В кладенеца имало 8-10 метра вода, уточниха криминалисти.

Аутопсията, която била направена в петък в болницата в Търговище, показала, че няма данни за насилие и на този етап се смята, че младежът се е самоубил. Той изчезнал от дома си още на 3 март. Преди това говорел на баща си, че ще ходи да си търси работа. Когато не се върнал у дома, родителят решил, че синът му е заминал без да му се обади.

Предположил, че може да е отпътувал при кака си, която била в Холандия. Момчето обаче говорело и друго. Казвало, че ще „ходи при майка си”, която била починала преди години. Дали несретата го е тикнала към ръба на кладенеца, или има друга причина, ще установява досъдебното производство.