Двама души – мъж на 24 години и жена на 26 години, са привлечени като обвиняеми за убийството на баща и син в село Паничерево през уикенда. Инцидентът стана в нощта на събота срещу неделя.

В 00:05 ч. на телефон 112 в районното управление в Казанлък е получен сигнал за масово сбиване пред заведение „Дискотеката”. По-късно от Центъра за спешна медицинска помощ в Гурково е съобщено, че пред здравното заведение са били докарани четири лица. Две от тях били мъртви, а другите две – с прободни и прорезни рани.

Полицията е установила, че в заведението, намираща се в центъра на село Паничерево, е настъпило сбиване между две групи от ромски произход. Във всяка е имало по около 15 души. Едната група е била от Паничерево, а другата – от Нова Загора.

При сбиването са починали 39-годишният Иван И. и неговият 23-годишен син Антон. Двамата са от град Николаево. 21-годишен мъж е с прободна рана на гърба и прорезни рани по ръцете и главата. Друг 34-годишен мъж от същото село е с прорезни рани по ръцете.

Вече са извършени два огледа на мястото на сбиването. Разпитани са множество свидетели и са назначени съдебно медицински експертизи.

Наказанието, което се предвижда за престъплението, в което мъжът и жената са обвинени, е лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Снимката е илюстративна!