Скандал в жилище в центъра на Бургас завърши с пристигането на линейка. Млада жена е била откарана в болница с рани по тялото днес след жестока караница с баща й. Според съседи, пострадалата, която е на 30 години, живеела с малкия си син в апртамент на улица "Македония".

През последната година тя изпаднала в депресия. Не ходела на работа и спряла да се грижи за детето си. "По цял ден бездействаше, нямаше никакви социални контакти, може би заради това съвсем се затвори в себе си. Баща й, който е на около 55 години, се грижеше за тях. Всеки ден им носеше торби с хранителни продукти и всичко, което им е необходимо", разказват пред Флагман.бг продавачки от близки обекти.

Днешното посещение на бащата обаче завършило със скандал. От апартамента започнали да се чуват крясъци и жестоки сблъсъци. "Беше толкова силно, че си помислих, че е станала катастрофа", каза съседка от кооперацията. Според нея у младата жена се е отключила агресия и тя започнала да хвърля предмети по стените. Други обаче твърдят, че нервите на баща й не издържали и той я пребил.

Полицейски екипи и линейка са пристигнали на мястото след няколко минути. Спешните медици откарали младата жена в болница. По неофициална информация тя цялата била окървавена. Полицията пък отвела възрастния мъж на разпит за изясняване на случилото се.