„Животът ми се обърна в момента, когато започна нашата връзка. Но Стефан винаги ме е пазил да не се взема насериозно – да не хвърля едни пари по мен. Винаги е имало бюджет в къщата, който трябва да се спазва”, разказа за Нова ТВ Бояна Шарлопова - жената до бизнесмена Стефан Шарлопов.

В интервю пред Ива Софиянска тя говори за себе си, за семейството си, включително за момента, когато близките й са предупредени, че са в списък с потенциални жертви на "Наглите".

"Романтичен е. Прави ми изненади. Пише ми прекрасни СМС-и, които ме топлят, когато имам тежък ден. Оправя ми настроението", добави Бояна.

"Имаше заплаха за нашето семейство. Не беше само слух. Беше преди 10 г. Звъннаха на мъжа ми да му кажат, че той или член от семейството му е първи в списъка. Тогава дори някой от министрите му беше звъннал. Той 3 дни не беше спал, ял. Те знаеха всичко за нас, следели са ни, знаели са къде ходя, децата какво обичат. Беше във времето, когато имаше отвличания. Беше огромно изпитание за нас като семейство и двойка", разказа тя. Запитана кой се обади, жената на бизнесмена каза:

"Не знам кой беше министърът. Знам, че Стефан дойде и ми каза, че има проблем и трябва да замине. На срещата той разбрал и ми звънна по телефона. Каза ми да си стоя вкъщи и, като се прибере, ще ми обясни всичко. Стояхме и се чудихме какво да направим". „Викнахме вкъщи охранителна фирма. Раздадоха на всички ни паник бутони. Отделно се взе охрана за нас. Излизахме по график, като влизахме вкъщи през различни места. Това продължи около година. Тогава точно се смени правителството и ги хванаха т.нар. "Нагли". Сега вече не ходим с охрана. Децата имат шофьор, с когото се движат. Мъжът ми има един човек охрана”, добави Бояна.