30-годишната Диана Куртева е жената която е примамила, използвала и накрая похитила заможен мъж от Бургас. Тя е известна в родния си град Сливен с непрекъснатите публични скандали. Имала две деца. Второто детенце е от законния й съпруг К.Ф., който я напуснал заради ужасния й характер, но тя и след развода продължавала да го изнудва. Според полицията е наркозависима. Хората от Сливен твърдят, че често са я виждали дрогирана, злоупотребявала и с алкохол. Не се е задържала на работно място.

В основата на отвличането на 30-годишния бургазлия е именно Диана. Тя предложила на алтернативния си любовник в Сливен – 32-годишният Станислав Стоянов да „издоят” окончателно бургаския глупак, пише Флагман.

С жертвата от Бургас тя се запознала във фейсбук, представяйки се за приятна и нуждаеща се от любов жена с малко дете. Снимките, които пращала на тираджията от Бургас, действително отговарят на образа, който тя успяла да си изгради пред наивника. В края на август тя му гостувала в Бургас и той похарчил за нея няколко хиляди лева по магазини и ресторанти.

След това се прибрала в Сливен и е подготвила покушението - с цел  да източат дебитните му карти. Методите са били повече от жестоки – държали са лозарска ножица и са го заплашвали с рязане на пръсти, с набиване на кол, имало е и сексуални извращения.

Третият съучастник на похитителите е с неразкрита от полицията самоличност, тъй като около него се събират още данни, за да му бъде повдигнато обвинение.

Само във Флагман.бг! Вижте зловещата Диана, която организира отвличането на богат мъж от Бургас