Шефът на „Криминална полиция” в Айтос Атанас Димитров е проверяван заради сигнал, че се друса с кокаин и винаги има сериозни запаси в себе си. Димитров преди година и половина бе вр.и.д. директор на РУП Айтос, след като Живко Куцаров напусна поста. Той е смятан за един от знаковите полицаи в града, честен и с добро име.

До ареста му се е стигнало, след като бил посочен от познатия в местния ъндърграунд като Данчо Качето. Според запознати Качето бил закопчан преди 20-ина дни с кокаин, веднага след това той започнал да издава други наркодилъри, както и клиенти, съобщава "Флагман".

Така се е стигнало и до Атанас Димитров, който според Качето му бил сред редовните клиенти и употребявал само кока. Спецченгетата от „Вътрешна сигурност” веднага са информирани и са направили акция на колегата си.

Според някои източници обаче у Димитров нищо не е било намерено и той е бил натопен от Качето, защото дълго време го разследвал. Сега известният наркодилър решил, че е време да си отмъсти подобаващо. Атанас Димитров е проверен на 14 август вечерта.

От ОД на МВР в Бургас на този етап отказват официална информация.