Необичаен екшън се е разиграл в сърцето на Слънчев бряг снощи, като в него участие е взел не кой да е, а Митьо Пищова. Колоритният мъж бил нападнат от група агресивни младежи на възраст 20-25 години пред хотел „Кубан”, съобщава Флагман.бг. Поведението им било изключително арогантно, разказали очевидци. Не помогнал и благият характер на Пищова, който се опитал със шеги да излезе от ситуацията.

Момчетата започнали да го блъскат, обиждат, опитали се да му вземат и телефона. В този момент се намесил млад мъж, който бил заедно с него и натупал агресорите. „Да, вярно е! Младият мъж до мен бе синът ми Юлиян, който вчера дойде да ме види в Слънчев бряг. Той е интелигентно момче – банкер, много е здрав физически. Предупреди ги да спрат, а след като те започнаха да ме блъскат и удрят той направи това, което би сторил всеки”, разказал пред медията великотърновецът.

Синът му бързо е отпратил агресорите и те са си получили заслуженото, но вследствие на инцидента е получил травма на ръката – счупен му е пръст на дясната ръка. Тази сутрин е приет за операция в УМБАЛ Бургас. „Благодаря на Юлиян, че ме защити. Постъпи много смело. Момчето дойде да си почине и да ме види, а се въвлече в такъв екшън”, допълва Димитър Маринов.