На 12 юли т.г. около 09.40 ч. в района на Северното пристанище на Старият Несебър срещу „Какао бийч” / на около 700 м. вътре в морето/ е забелязан труп на мъж. Установено е, че това е 32-годишен мъж от Видин, работещ като таксиметров шофьор в Слънчев бряг. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Същият изчезнал на 7 юли около 23.55 ч., когато безпричинно спрял таксиметровия автомобил с клиенти в него на автобусна спирка в близост до паркинга на „Какао бийч” и тръгнал в посока морето.

Ключовете за автомобила останали на контакта, като починалия не взел нищо от колата, нито потърсил пари от клиентите. Те го почакали, след което си тръгнали. Таксиметровият автомобил е забелязан от колега на мъжа, който подал и сигнала за изчезването му.

Своевременно е обявен първоначално за местно, а впоследствие и за общодържавно издирване, като днес сутринта тялото на младия мъж е открито в морето. При извършения първоначален оглед видими следи от насилие не са открити.

Трупът е откаран за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.