Нещата, които се изписаха и изказаха относно такива тежки заплахи и т.н., са пресилени. Има разследващи органи, те ще изяснят нещата. Това заяви пред Нова телевизия Ангел Бончев-младши, син на бизнесмена Ангел Бончев. По-възрастният Бончев, който стана известен като жертва на групата за отвличания "Наглите", беше арестуван. Той е с обвинение, че е заплашил с убийство другия си син.

Според показанията на заплашения Бончо Аврамов двамата с баща му се скарали. По време на разправията Ангел Бончев извадил пистолета си и му казал, че ще го убие. Той беше освободен под гаранция от 500 лева.

"Има конфликт между брат ми и баща ми, свързан с бизнеса. Брат ми претендира, че всичко е на него и на още един човек с него. Той претендира, че татко едва ли не ги е изгонил, без да им плати това, което е тяхно, но това не е така. Цял сезон се работи и се изкарват пари, а баща ми не получава нищо", обясни Ангел Бончев-младши в ефир.

"Става дума за хидропарк Казичене, който баща ми е дал на брат ми да упрявлява. Реално те прибират всичко, а баща ми не получава нищо в замяна", каза младежът. "Баща ми беше изнервен, постоянно провокиран. Един път брат ми му скочи на бой, аз ги разтървах и после си тръгнах. Впоследствие брат ми пак му е скочил на бой. Баща ми пусна жалба в полицията", добави Ангел.

"Не си говоря с брат ми, аз вече нямам брат! Бих му казал да се замисли с какви хора се обгражда, той се влияе много от хора, които не са хора", уточни младежът.