Луксозно бюти студио официално отвори врати в град Пловдив. Новото бижу, което избра изключителните продукти на американския бранд, се намира на ул.Порто Лагос 49 и носи името "Terminal 3 beauty studio". Брандът "L'anza" е част от протфолиото на козметична компания Christian of Roma и предлага едни от най-висококачествените продукти за коса.

Откриването мина изключително емоционално. Сред светските личности, които поздравиха екипа на бюти студиото, беше една от най-успешните бизнес дами в България и собственик на Christian of Roma Елена Кристиано.

"За мен Елена Кристиано е един изключителен ментор и пример за борбена дама! Възхищавам се на професионализма и отношението, което има към екипите, с които работи и клиентите си. Тя има отдаденост и заинтересованост, не само до момента на сделката, а и много след това. Трябва да подчертая и факта, че стремежът да обогатява клиентите си и да ги усъвършенства са само малка част от това, което тя прави за нас." - споделя пред Trafficnews стилистът и собственикът на "Terminal 3 beauty studio" Цветелина Иванова. 

Цветелина е майка на две прекрасни момчета - Николай на 10г. и Станислав на 6г. По образование е магистър счетоводител и одитор, но по призвание е фризьор. Преди няколко години прави рязък завой като оставя скучната и еднотипна работа в офис и превръща своето хоби в професия. Връщайки се назад във времето Цветелина си спомня, че още в детската градина правела прически и подстрижки на госпожите и лелките. По-късно в ученическите си години подстригвала родителите и сестра си, а в осъзната такава, вече правела прически на приятелките си и то за важните за тях моменти, като сватбите и абитуриентските им балове. Сега анализирайки нещата, стилистката се изненадва от себе си, че не е прочела и повярвала в тази ми дарба още преди да започне висшето си образование. 

Ето какво още разказа в интервю за Trafficnews Цветелина Иванова:

- Здравейте! "Терминал 3" в Пловдив първият ви салон ли е?
 
- Здравейте! Стартирах дейността ми като стилист с откриването на първият ми салон в София "Terminal 3 beauty studio". Още с откриването имах страхотната възможност да участвам в коафьорския екип на Sofia Fashion Week и това бе за мен страхотен опит, школовка и комплимент към клиентите ми. Може би този звезден момент беше голям трамплин за мен и разпознаваемостта ми като стилист, дори и сред модното и VIP общество. По-късно, бях поканена отново да участвам на едни от най-бляскавите сцени в България, тези на Мис България, Мисис Глоуб, автомобилни изложения и други различни мероприятия. Поради лични причини преди няколко месеца реших да се преместя да живея с децата си в прекрасния град Пловдив и така открих и втория ми салон - "Terminal 3 beauty studio - Plovdiv". Като цяло, концепцията ми и за двата салона е една и съща - внимание към детайла, бутиково обслужване, което кореспондира с уютна обстановка, различно и персонално отношение към клиента и висококачествени продукти. Целта ми е да избягам от "проточната" линия на повечето салони. За мое щастие, това се цени високо и смея да твърдя, че имам таргет от високо интелигентни клиенти, знаещи какво точно искат.
 
 
- Защо се доверихте и избрахте да работите с продуктите на "L'anza"?
 
- ... като заговорихме за висококачествени продукти, се сещам само и единствено за "L'anza"... Исках наред с висококачественото обслужване да добавя и най-висококачествените продукти, а "L'anza" е без аналог на пазара. Решението да работя с тази марка ми дойде още с първия салон, но по ред причини все не можех да взема кардиналното решение за тази сериозна инвестиция. Сега в Пловдив, това вече е факт и се радвам на прекрасните резултати и доволните клиенти.
 
 
- А защо клиентите трябва да се доверят на бранда "L'anza"?
 
- Бях изключително изненадана, когато разбрах колко различни възможности дава само една боя, смесена с различни активиращи продукти...., като тя може да бъде амонячна, полу-амонячна и безамонячна. По този начин може да се действа различно в различните участъци на косата на един клиент. Същевременно, има страхотни терапии, които подготвят косата и я лишават от тежки минерали и натрупвания от другите бои и външните влияния на околната среда, а това е изключително важно за дълготрайния резултат и цялостното състояние на косата след боядисване и грижата за нея след това. А поддръжката на този страхотен резултат може да продължи дори и в домашни условия.
 
 
- Какви услуги се предлагат в бюти студиото?
 
- В "Terminal 3 beauty studio" освен фризьорски, ще има маникюрни и педикюрни услуги. Тук, май трябва да вмъкна и факта, че съм завършила обучението си по мъжко фризьорство при Асен Налбантов, който е известен като Бога на ножиците, а страстта ми към бръснача и барберството е наравно с тази към дамското стилизиране. Това всъщност не е вметка, а интересен факт, защото еднакво добре държа сешоара и бръснача. Преди време, дори бях интересна и на друго издание и бях презентирана, като първата дама барбер. Но за мен това не е ново при жените, просто преди това е било бръснар, сега вече е модерно течение и може би съм една от малкото млади стилисти с опит и в барберството, което за мен е не по-малък повод за гордост. Особено като съм се учила от най-добрия в тази сфера българин Асен Налбантов - Налби.