Christian of Roma в света на модата и чудесата! Изящно „Prêt-à-Porter” шоу ще пренесе посетителите на SFW 18 в красивата приказка на фризьорското изкуство. Предстои пети сезон, в който SFW и Christian of Roma ще си партнират в една незабравима седмица. По традиция, компанията, която тази година има четвърт-вековен юбилей, освен за бекстейджа, ще се погрижи и за пиршеството на красотата по време на есенното издание на SFW. „Christian of Roma wonders Prêt-à-Porter show” е спектакълът, с който най-изявените фризьори ще изненадат публиката в последната вечер на софийската модна седмица в края на септември.

Фризьорските шоу програми са поантата на всяко издание на SFW. До сега на престижната сцена са се изявявали топ стилистите Александър Филипов (Alfaparf), Владимир Атанасов (Sexy Hair) и Асен Налбантов (Sexy Hair) в един незабравим спектакъл, в който уличната мода среща класическия Haute Couture.

В пролетно издание на атрактивния моден форум през 2017-а, коафьорът на президентската съпруга – Любен Николов, обра овациите на публиката с елегантно дефиле, което събра на една сцена най-популярните топ модели. За да представят неговата визия за тенденциите в косите на подиума, се качиха Наталия Гуркова, Милена Шаркова, Ирен Онтева, Луиза Григорова и други. Няколко месеца по-късно, специално за есенното издание на SFW, благодарение на Christian of Roma, от Лос Анжелис пристигнаха топ артистите на L`Anza Мат Суини и Джина Уоткинс. Звездата от NYFW, Мат Суини, е носител на най-престижните фризьорски награди NAHA. Той обра овациите на публиката с грандиозното шоу „Красота без граници”.

По-рано тази година, в рамките на пролетния SFW, по повод своя 25-годишен юбилей, Christian of Roma представи на присъстващите единствено по рода си фризьорско мапинг шоу, осъществено за първи път в света! Спиращият дъха спектакъл разкри еволюцията на революцията на красотата. В ChRevolution минало, настояще и бъдеще се сливат в едно, за да обединят една епоха в България. Епохата на красотата!

Организатори, публика и гости на най-бляскавото модно събитие в столицата с нетърпение очакват изненадата, която екипът на Christian оf Roma е подготвил за есенното издание. Последната вечер на SFW ще бъде изцяло посветена на модата в косите.

„Работим върху изумителен Prêt-à-Porter спектакъл, в който своите шоу програми са разработили най-изявените ни коафьори. Ще преоткриете света на прическите със стилистката, която може да изработи официална прическа със завързани очи. Ще се насладите на визията за тренда в косите от нашите фризьори, покорили световните сцени с таланта си. Кои са те, за сега, ще запазим в тайна, но с гордост можем да разкрием, че екипът на Alfafparf България, ръководен от Александър Филипов, отново ще се грижи за ослепителната визия на всички модели, които ще видим на престижната сцена в зала EFE на хотел Маринела!” – споделиха от Christian оf Roma.