MG studio и Selena Es - едно ползотворно партньорство! За по-малко от 6 месеца екипът на MG studio успя да затвърди пред своите клиенти мястото на бутиковата марка Joico, която е част от козметичния гигант Shiseido group. Joico e марка, която възстановява и същевременно лекува. Радостта(joi) e в сърцето на всичко, което правят и създават в MG studio.

С Joico продуктите целта е оправдана - косата възвръща най-силното, най-блестящото, най-здравото си състояние. Joico е гаранция. Работата на фризьорите в MG studio не би била толкова ползотворна без съдействието на Selena Es.

Топ фризьорът на MG studio Галин Биволарски е част от творческия екип на лидера в бранша Selena Es. В началото на месеца в Rainbow plaza в София, се състоя зашеметяващ коафьорски спектакъл, носещ името STREET SPIRIT & Alter Ego. Теорческият екип на Selena Es представи актуалните тенденции във фризьорството за 2018 г.

Вдъхновението на коафьорите на марката беше пренесено от Барселона, където наскоро те присъстваха на гала вечер по случай 50 годишнината на испанския бранд Montibello, специализиран в професионалната грижа за косата. MG studio и Selena Es едно партньорство, което и за в бъдеще ще носи слогана “The Joi of Healthy Hair” - Радостта от здравата коса. Това е повече от обещание, това е гаранция.