Една от пловдивските светски двойки очевидно ще посрещне Новата 2020 разделена. Половинката на строителния предприемач Димитър Бекриев днес публикува във Фесбук профила си пост, в който настоява името й да не бъде свързано с това на бизнесмена, тъй като вече "няма нищо общо с него". Потърсен за коментар от TrafficNews, самият Бекриев заяви, че причините за раздялата са основателни, но заради детето предпочита да запази мълчание. 

 

Двойката е заедно повече от 15 години, имат едно дете. Пловдивският предприемач, приключи първия си брак със шумен скандал. След това бизнесменът заживя с Елена Борисова, която дотогава бе сервитьорка в ресторант "19-ти век".  Животът на атрактивната брюнетка направи рязък завой и тя се пресели в света на богатите. Пътувания в чужбина, луксозни курорти, пътешествия с яхти. 

Двойката обаче мина и през доста катаклизми, след като Бекриев почти фалира и цялото му имущество бе описано от съдия изпълнител. Огромният комплекс на Цигов чарк не успя да се реализира и той загуби голяма част от инвестициите си. 

Въпреки загубите обаче атрактивната брюнетка остана до него, като дори продаваше мартеници на площад "Централен". В последствие тя завършва право и в момента работи като дознател в РПУ- Пещера.

Причината за разрива засега тъне в мистерия, но според запознати бизнесменът имал сериозни основания да подозира, че в живота й има и друг мъж. Бекриев дори бил наел частен детектив, за да потвърди подозренията си и разполагал със записи и снимков материал. 

Пловдивската двойка илюстрира на практика заключенията на учените, които установяват, че празниците са време за споделяне на щастливи мигове, но и за качествени семейни скандали. Учени са установили, че има два периода през годината, когато се наблюдава бум на разводите. Единият е през август, а другият - март. Единият е веднага след лятната отпуска, а другият - след зимните празници.

Краят на годината освен поводи за радост и приятни моменти с близките хора е и време за равносметка.  По празниците всички очакваме да чудесата и вълшебствата от рекламите и филмите, в които влюбените се целуват под имела. За съжаление обаче двойките често се оказват разочаровани, обидени и недоволни. И това води до разриви в семействата.

Патрулка в челен сблъсък със 100-килограмов глиган! Униформените си взеха "трупа"Дивечът изскочил внезапно пред полицаите край Пазарджик