Един от топ ресторантите в Пловдив – „Миконос” излиза с призив към всички  да подкрепят българския туризъм и ценности.

„Хора, подкрепяйте българския туризъм , като посещавате повече родните ни курорти. Това е добре за всички! 

Не избирайте само чуждестранни дестинации за вашата почивка. И на нашите морски курорти може да се забавлявате и да ви се предложат всички удобства, а и е доста по-близо”, казват управителите на топ ресторанта.

Затова от „Миконос” решават да отворят сезонен тематичен ресторант на нашето Черноморие, в който се предлага изумителна гръцка кухня. Целта е българските туристи да се наслаждават на красивото ни море, докато похапват от уникалното тематично гръцко-средиземноморско меню на топ ресторанта.

„Освен гръцките блюда и това, че сме на самия плаж, имаме и други интересни предложения, например дневно меню с традиционни ястия като мусака и гемиста. Отделно приготвяме страхотно Брънч меню със закуски, както и гурме бургери и сандвичи. За да бъдете в пълен комфорт, докато слушате вълните на морето, сме осигурили и премиум наргиле от най-висок клас”, допълват от управата на ресторант „Миконос” в Слънчев бряг.

За да може това гастро удоволствие на брега на морето да е завършено,  винената листа на ресторанта, включва разнообразие от български изби и селекция от най-добрите чуждестранни вина, начело с провансалските розета. Бар менюто включва още освежаващи домашни сокове и лимонади, както и актуалните коктейли като „Московско муле” и „Ментов джулеп”.

Тези, които търсят внимание към всеки детайл, могат да намерят ресторант „Миконос” под хотел „Оазис Вип Клуб” в Слънчев Бряг. Заведението отваря врати от ранни зори и работи до късно вечер.

„Нека се радваме на националните ни ценности и подкрепяме българския туризъм”, призовават от "Миконос".