Помните ли дрехите и аксесоарите обагрени в заслепяващо розово и зелено, които всичkи ние слагахме под общото название електрикови цветови? Да, през далечната 2011 година момичета бяха буквално полудели по тях!

Този сезон, неоновите сияния се завръщат по крещящи от всякога и вече могат да бъдат забелязани в стайлинга на дамите, които държат винаги да са в крак с модните тенденции. 

В момента по магазините може да намерим разнообразни неонови находки, а най-масовите цветове, които забелязваме са жълто-зелено, розово и оранжево. 

В сигнални нюанси са обагрени мини чанти, блузи, панталони, блейзъри, рокли и каквото още ви дойде на ум. Да не говорим, че сред тендециите в грима този сезон спада цветната очна линия, за допълнителна доза колорит.

Дамите, които обичат да експериментират и имат поглед върху това как да комбинират дрехите си, вече имат в гардероба си по нещичко в неон.

За други обаче, тези цветове се оказват трудни за съчетаване и точно това провокира подминаването им в магазина, съчетано с поглед на недоумение. 

Това обаче съвсем не е толкова трудна мисия, колкото ви се струва!

Цветовете, които отлично допълват искрящите тонове са черно, пълната гама от телесни цветове и всякакъв тип деним. 

Ето и няколко визии и комбинации с неонови цветове, които да пробвате още днес:

- С черен спортен клин, маратонки и така модерните ретро очила;

- В съчетание с латексов клин или пола от същата материя;

- За по-смелите: заслепете всички покрай вас с искряща визия от глава до пети;

- По семплите могат да оберат точките с аксесоар в тези цветове;

 

- Носете тези разцветки с така актуалните за 2019 година змийски и леопардови принтове;

И още: