Датата за кастинга за грандиозния конкурс за красота в Пловдив - Мис България Пловдив 2020 е вече факт! Кастингът ще се проведе на 4 април 2020 година (събота) от 16:00 часа, а мястото е най-популярният в града на седемте тепета Bushido Club, част от мегакомплекса 5POINTS

 

Kомисията ще подбере най-достойните кандидатки за короната и ще се запознае отблизо с тях. В надпреварата участие могат да вземат момичета на възраст между 17 и 25 години, с атлетично телосложение и готови да представят достойно град Пловдив на различни събития, корици на модни издания, ревюта и предавания.

„Момичетата, които ще стигнат до финала трябва да са максимално естествени, усмихнати, чаровни и с присъствие на сцената” – споделя Деана Господинова - главен организатор на конкурса и регионален представител на модна агенция „ Визаж”.

Всички кандидатки за титлата ще премерят сили в три тура – първи със спортно-елегантно облекло, втори с бански костюми и трети с официални рокли.

На финалния етап, короната ще предаде миналогодишната носителка на титлата "Мис България Пловдив" 2019 - очарователната Стелияна Иванова.

Най-красивата пловдивчанка за 2019 пред Trafficnews.bg: Успявам да съчетавам учението с модатаСтелияна Иванова е ученичка в 11-ти клас и учи в гимназия хуманитарен профил с немски и английски език

В момента, красавицата е ученичка в 12-ти клас в гимназия хуманитарен профил с немски и английски език. Пловдивчанката стана и втора подгласничка на победителката в конкурса "Мис България" 2019.

За информация и предварително записване тел. 0888501230 ;  0895529310

Конкурсът за красота “Мис България” води своето начало в далечната 1929г. Тогава за най-красивата българка е обявена Люба Йоцова. След спечелването на титлата, Люба участва на конкурса “Мис Европа” и става подгласничка .През 1967 година титлата “Мис България” грабва известната актриса Бранимира Антонова.

През 1995г. “Мис България” става Евгения Калканджиева, която се класира в ТОП 10 на международния конкурс за красота “Мис Свят”. През следващите години състезанието за най-красивите българки се превръща в блестящ спектакъл, а титлата “Мис България” - в мечта на всяка българка. В конкурса по регламент могат да участват неомъжени българки между 17 – 25 години, които трябва, както да проявят смелост да се явят на кастинг, така и да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродетели. Престижният конкурс е излъчил 24 победителки, като по известни сред тях са: Вера Русинова, Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова, Славена Вътова и други.