Те са популярни, чаровни и обсъждани. Най-тузарските клубове под тепетата ги посрещат с широко отворени врати, а на паркинга винаги има място, запазено за един от многото им лъскави автомобили. Нищо не може да ги спре да бъдат част от нощния живот и почти винаги са в центъра на купона. Най-желаните ергени най-често могат да бъдат засечени с големи компании на Вип сепаретата, на които задължително присъства водка “Grey Goose” и  разбира се “Moet”  за дамите около тях. Купища салфетки летят в малките часове на нощта, а известните изпълнители не си тръгват от участие без специален поздрав за компанията. До преди години техните родители бяха герои на светските хроники, а сега наследниците им ги заместват подобаващо.

Някои завършват елитните гимназии под тепетата, други учат в частни колежи в чужбина, а трети са добили популярност заради привлекателната си външност, на която малко дами могат да устоят.

Повечето представители на пловдивския елит могат само да бъдат последвани във Фейсбук, защото са достигнали лимита за добавяне на приятели в социалната мрежа. Всяка тяхна активност се следи и коментира, а последователите се множат всекидневно. Наричат ги с какви ли не цветущи определения, обсъждат пороците и недостатъците им безпощадно, но тайно искат да са като тях.

TrafficNews.bg направи мониторинг на най-актуалните ергени в Пловдив. Въпреки че често пишем за дамите в града този път ще дадем предимство на джентълмените.

Вижте кои са те:

Мартин Камбуров 

Колкото и нереално да ви се струва, чаровният пловдивчанин и известен български футболист все още не е намерил дамата на сърцето си, а 2017-а дори го удостои с почетното звание „Ерген на годината”. Понастоящем е играч във футболния тим Берое. Кариерата си започва в Ботев (Пловдив), а до преди година играе в конкурентния Локомотив (Пловдив). В евротурнирите има 6 мача и 2 гола за Локомотив (Пловдив) – 2 мача за Шампионската Лига и 4 мача и 2 гола за Купата на УЕФА. За националния отбор досега има 10 мача и 1 гол. Печели редица индивидуални награди заради голмайсторския си нюх. Често може да бъде засечен по пловдивските заведения и още щом прекрачи прага, трепетното  чувство на „пеперуди в стомаха” обзема женската половина.

Кирил Търев  е син на европейския шампион по овчарски скок от Лозана 1986г Атанас Търев. Бизнесменът, който отдавна е сложил ръка на пловдивския боклук, минава за един от най-богатите хора в областта. Синът му завърши престижен университет в Женева, а сега работи в компанията на баща си.

От доста време обаче, сърцето на пловдивския милионер е заето от 19-годишната Гергана Добревска, но предложение за брак все още няма. Младата двойка обича да пътува до различни дестинации, последните от които бяха Рим, Малдивите и Тайланд. Почти цяло лято те прекараха в Гърция, обикаляйки с яхта на красивите острови в Егейско море.

Пловдивският бохем често може да бъде засечен в компанията на друг желан ерген – футболистът Александър Багаров, наричан още Италианеца, който в момента също има половинка до себе си – красавицата Диана.

Тук е времето да споменем и друг вървежен ерген – Спас Шиндаров, с прякор Мръвката. Наследникът на месарския бос  Тодор Шиндаров  е сред любимите клиенти на нощните клубове под тепетата и не случайно повечето диджей в града до посрещат с „Добър вечер на най- желания ерген на Пловдив - Спас Мръвката!”, веднага щом прекрачи прага.

Шиндаров обича бързите коли и високите скорости. Преди време младият милионер събираше очите с бял мерцедес кабрио с червен покрив, но остана без него, след като крадци сложиха ръка на атрактивната кола. Спас също е и запален скиор и често може да бъде засечен по тузарските хотели в зимните курорти.

По елитните клубове под тепетата често може да бъде засечен и Спас Спасов, който е шеф на известна туристическа агенция. Пловдивчанинът обаче все по-често може да бъде засечен в компанията на гаджето си - атлетичната Елвира Славчева.

 

Почти винаги е в компанията на Боян Сопаджиев, друга пловдивска звезда на нощния живот. Той често може да бъде засечен по заведенията в града заедно с големи компании, а женско внимание определено не му липсва. През 2013-а година синеокият пловдивчанин спечели първия благотворителен снукър турнир.

Сред известните наследници е и Георги Балджиев, който е сред най- желаните партии в града.  В момента 24-годишният младеж учи последна година право. Семейството му има бизнес на родното Черноморие. Младият бохем често може да бъде засечен в актуалните „Атлас”, „Бачи” и „Планет”, а от откакто врати отвори тузарската дискотека „Мегами” той е редовен посетител. Добрата новина за всички дами, е че статусът му в момента е „необвързан”.

Продължаваме с известния пловдивски наследник Ерол Садъков, който също е сред популярните пловдивските „бръмчалки”. Той играеше в „Локомотив Пловдив”, а след това залитна към света на модата и известно време се подвизаваше като модел на „Агресия”. В момента има бизнес на Слънчев бряг, а златотърсачките най-сетне го оставиха намира, тъй като пловдивчанинът е лудо влюбен в приятелката си Христина Вутова, която скоро отпразнува своя 24-ти рожден ден. Ерол пръв честити празника на своята любима, като написа трогателно пожелание поставено над тяхна обща снимка.

Тодор Неделев –  Лидерът на Ботев (Пловдив), който бързо се превърна в сензация под тепетата, също влиза в списъка в на най-желаните пловдивски ергени. Сърцето на звездата на жълто-черните обаче е заето от красавицата Анита Терзийска.

Смело напред продължаваме с 21-годишния Жулиен Търновалийски, който е син на депутата от БСП Георги Търновалийски.

Пловдивският бохем завършва Търговската гимназия, а към днешна дата учи в Нов българския университет.

Съвсем скоро по-големият му брат - Чавдар Търновалийски официално скъса с ергенския живот. Чочо и прекрасната му приятелка Яна си казаха „ДА” в Деня на независимостта под тепетата. 

Стойчо Тодоринов е син на  ресторантьорския бос Димитър Тодоринов. Фамилията, която държи ресторантите „Рио”, „Дядовата къща” и „Рибарника”, има и бизнес в Турция. Младежът е заклет фен на марката „Армани” и често може да бъде забелязан в луксозните бутици в новотела. В момента сърцето на пловдивския бохем е заето от прекрасната Деница, с която са повече от влюбени.

Стоян Къртев е наследник на друга известна месарска фамилия. Баща му Христо Къртев е един от братята, основали цяла  месарска империя. Младият бохем е наследил буйният нрав на баща си и на чичовците си и не пропуска партитата в петък и събота. 

В класацията е и Христо Карачанов, по-известен като Ицо Гъзара. Пловдивчанинът е действащ стоматолог, а освен това се занимава и с естетични корекции. Едни от най-желаните дами под тепетата се доверяват именно на златните ръце на д-р Карачанов.

Сред известните наследници от транспортния бранш са Красимир Батаклиев – син на бившия собственик на „Градски Транспорт”  Ангел.

Татуировки, атлетично тяло и MMA - ред идва на лошото момче на Пловдив - Сюрен Борисов.

За радост на всички девойки сърцето на ММА боецът все още е свободно. Заедно с приятели чаровникът често може да бъде засечен в едни от най-гъзарските клубове в града.

Финишираме с невероятния Иван Минчев. Освен че се занимава с лека атлетика, красавецът е носител на няколко приза на модния подиум и често може да бъде видян във видеоклиповете на родните фолк звезди.