Звездата на родната поп музика Влади Ампов – ГРАФА идва в Пловдив на 28 октомври! Обичаният от хиляди фенове български поп изпълнител ще направи грандиозен концерт по случай първия рожден ден на Мол Марково тепе. 

Популярният певец е подготвил специална програма за всички посетители на мола, включваща впечатляващи концертни аранжименти на хитовите му песни. От 17,00 до 18,30 часа в търговския комплекс ще звучат емблематични песни, сред които, разбира се, запазената марка на Графа – неговите прочувствени балади.

Впечатляващото шоу е с вход свободен!

И това не е всичко!

Рожденикът Мол Марково тепе се е погрижил на 28 октомври в търговския обект да има от всичко по много: музика, танци, магическо, кулинарно и артистично шоу… Подгряващата празнична програма ще започне още от 12 часа с безплатно питие за всеки посетител, като Bedroom Plovdiv се е погрижил коктейлите да не свършват до 21 часа.

На всеки кръгъл час гостите на мола ще се наслаждават на танцовия спектакъл и флашмоб на Балет „Нова“.

За най-суетните - от 12.00 до 17.00 часа в търговския център ще има бюти кът за прически и стайлинг на коса с рекордьорката на Гинес Ваня Иванова от козметична компания Christian of Roma.

Между 12.00 и 14.00 часа шеф Росен Чакъров ще развърти черпака в кулинарното си шоу. По същото време артистично шоу ще направи уличната „статуя“ Петя Колева, а веднага след това – до 17 часа, художникът Калина Тодорова ще рисува безплатно портрети по снимка.

От 14 до 17 часа ще бъде и магическото шоу с Маг Васил Василев – може ли рожден ден без фокуси?

Непосредствено след големия концерт на Графа купонът продължава - DJ парти ще разкърши гостите на рожденика, а за да бъде всичко още по-празнично и весело, в 19.30 часа ще започне тегленето на томбола с награди. А те са впечатляващи! Мобилен телефон iPhone8, спа уикенди за двама в хотел „Арте СПА и Парк“, Велинград, телевизори HD LED TV PHILIPS 32PHS4132/12 или комплекти прибори за хранене WMF – щастливците ще бъдат очаровани!

Мол Марково тепе става на 1 година!