След раздялата си с Анджелина Джоли, Брад Пит бе уличаван във връзки със Сиена Милър и Сандра Бълок. Упорит слух тръбеше, че има отношения и с първата си съпруга, звездата от сериала „Приятели”, Дженифър Анистън. Въпреки това към момента се говори, че новата любима на актьора е 21-годишната актриса Ела Пърнел.

  

Според чуждестранни медии, Пит и Пърнел работят по екранизацията на книгата на Стефани Данлър "Bittersweet", където Ела Пърнел ще играе ключова роля, а Брад Пит е изпълнителния продуцент. Това е и другата причина новата холивудска двойка да прекарват още по-голяма част от времето си заедно.

По ирония на съдбата Ела Пърнел беше част от невероятната продукция „Господарка на злото”,  в която си партнираше с Анджелина. В кадрите от филма, на които видяхме „злата орисница” (Анджелина) като младо момиче, именно Ела Пърнел пресъздаде образа й.

  

Според близки на Джоли, тя вече знае за новия роман на бившия си съпруг и е скептично настроена към избора му, тъй като Ела Пърнел е само с пет години по-голяма от осиновения им син – Мадок.