Модерен завършек и секси силует, който крещи персоналност. Колекция Есен/Зима 2017 умело съчетава красивия и женствен дух, ъндърграунд техното, поп културата, модата и рок звученето. Силуетите са овърсайз, деконструирани, докато стилът се завърта около добре съчетани, контрастиращи ефекти.

Голямо внимание към ефектите имаме в колекцията, която комбинира грубата, безгрижна, градска привлекателност, съчетана с деликатността и разбирането на модата в момента.

 

 

Аутфит №1: червен пуловер и червен клин. Сезон есен/зима 17/18 категорично не е скучен от гледна точка на цветовете, които ще бъдат актуални. Виждаме ярките тонове на синьо, зелено, лилаво, розово или както в случая – червено! Залагаме на комбинация от леки и топли материи и интересни комбинации във визиите.



Аутфит №2: дантелен топ, син панталон и чанта леопард. Бижуто Love Me Tender Bag е това, което всяка дама трябва да притежава този сезон. Комбинацията между животински принт и спортни нотки във визията подчертава креативността, в умелото използване на Mix and Match техники за създаването на силната индивидуалност. Моделът на панталона е вдъхновен от световно признатите актив линии, а топът в това облякло е изработен от традиционната нежна Валенсиенска дантела. От  цялостният аутфит строи усещане за комфорт и моден усет в забързаната градска среда.



Аутфит №3: рокля в лилаво, пухенка oversize и кубинки.
Нетрадиционна комбинация от нежна сатенена рокля с дантела, с oversize пухенка, типична за сезона, създават контрасти, които могат перфектно да се комбинират във всяка визия. Кожените кубинки, със златисти катарами и добавени перли на тока са перфектният завършек за този аутфит, подходящ за всяка съвременна  жена.

Фотограф: Мануела Стаменова

*Съветите на една млада дама, добре позната от телевизонния екран, ще ви накарат да се почувствате добре в кожата си и да направят ежедневието ви по-красиво. Тя ще ви покаже как да експериментирате с материи, цветове и обеми, как да се чувствате женствена и в скъсани дънки и в слим пола.  Вашият гид в света на модата ще бъде Лиляна Ангелова. Тя и популярната фотографка Мануела Стаменова са авторите на лайф - стайл рубриката "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bgкоято ще е вашия пътеводител в света на модата.