Никол Шерцингер и останалите момичета от “Пусикет Долс” категорично заклеймиха твърденията на бившата си колежка Кайа Джоунс, че е била в “кръг от проститутки” вместо в музикална група.

Ние сме солидарни с всички жени, които смело говорят публично за ужасните опити за злоупотреба с тях, тормоз и експлоатация. Но ние не можем да застанем зад лъжливите твърдения на други членове на групата, споделили, че са участвали в дейности, които просто не са се случили, се казва в общо изявление на приятелката на Григор Димитров, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика.

33-годишната Кайа скандализира всички, публикувайки в “Туитър” шокиращи разкрития за дейността на групата. По думите й, висшестоящи в индустрията казвали на момичетата с кого трябва да преспят.

Основателката на групата Робин Антин нарече обвиненията отвратителни, абсурдни лъжи. Тя разказа пред медиите, че Кайа никога дори не е била част от бандата, а временно попълнение, което така и не успяло да навлезе в бранша. Кайа попада в “Пусикет Долс” през 2003 г., когато е едва тийнейджърка, а официално се разделя с нея две години по-късно преди групата да запише някои от най-големите си хитове като Do not Cha" и "Buttons".