Предстои звездна седмица в Пловдив! Не един, а четирима изпълнители идват в града под тепетата - Pavell & Venci Venc', Калин Вельов и Криско се качват на сцената на W Garden. Клубът отново вдига високо лентата и ще зарадва пловдивчани с култови партита.

Първи в Пловдив идват звездното дуо - Pavell & Venci Venc‘! Те ще загреят купона във вторник вечер в любимото парти “Back to Black”. На последното си участие в W Garden те успяха да препълнят клуба, като всички в един глас препяваха хитовете им. Талантливите изпълнители няма да пропуснат и този път да изпълнят „Момичето от квартала”, „Единствената” и разбира се песента с Михаела Филева „Любов”!

Венцислав Чанов и Павел Николов започват да записват заедно музика още през 2012 година. Първата им песен се казва "Бакшиш за лека нощ". Следват я "Dubstep, Sex And Tattoos", "Батман", „Съседа”, „Fuck Love”, както и "Знаеш ли кой видях?" и „Къде си, брат?“ с Ангел и Моисей, „Изгрева и залеза” със Сантра.

След толкова много записани хитове поканите им за участия направо валят, а феновете им се увеличават с всеки изминал ден.

Ето и един от последните хитове на Pavell & Venci Venc':

Четвъртък вечер пък е време за регетон парти! И то заедно с музиканта Калин Вельов. Посетителите на клуба ще могат да се развихрят в ритъма на латиното и салсата и да покажат танцови умения!

В петък вечер тепетата ще разтърси не кого да е, а самия Криско! Габровският талант идва в Пловдив направо от съдийската скамейка на X Factor! Хитовете му говорят вместо него - Лош или добър”,”Дали това любов е”, „Шапка ти свалям”, както и „Базука” имат милиони гледания в YouTube и непрестанно се въртят по родните радиа и телевизии.

Освен с таланта си да римува, Криско е и изключителен шоумен.  Това доказа с участието си в различни музикални предавания, в които обра овациите на публиката. Криско е и ментор на нашумялата сред тийнейджърите певица – Дара, както и на чаровната Тита. Така че подгответе се за една вечер с много танци, смях и незабравими емоции!

Вижте и снимки от яхтеното парти в W Garden, на което специални гости бяха Dj Sava & DDY Nunes>>>