Носителят на най-престижните фризьорски награди NAHA ще изнесе уникално шоу на 28 септември от 20.00 часа в столичната зала EFE, на хотел „Маринела”, като част от Sofia Fashion Week. Мат Суини ще представи фризьорския си спектакъл „Красота без граници” в София, броени дни след изявата му в Лас Вегас. Суини  е креативен директор на L`Anza, най-новата марка в портфолиото на Christian Of Roma. Ако страстта е в кръвта, то той носи любовта към косата от самото си раждане. Син е на стилисти и възпитаник на престижния институт по фризьорство Aveda Institute Minneapolis. През 2017-та печели приза за Колорист на годината, а през 2016-та получава наградите за стилист на годината и аванград- стилист на годината.

Мат Суини пристига в София в компанията на Джина Уоткинс от L’ANZA ARTISTIC  DESIGN  TEAM, като обучаващ стилист. Тя е млада, талантлива и влюбена в професията си. За нея косата е начин да създава изкуство, а колористиката е любимата й материя, с която смело създава картини от емоции. До началото на 2017-та тя е част от екипа на друг стилист на L`Anza – Амон Карвър. Заедно с него, тя участва в  New York Fashion Week и печели престижната награда Екип на годината – NAHA 2016. Тази година „Геният на красотата“ Мат Суини, прибавя изгряващата звезда Джина, към диамантената  колекция на своя успешен екип в Evolution salon Минеаполис, Минесота.

Съвсем естествено, Мат и Джина са поканени от организаторите на Sofia Fashion Week, за да изнесат своето шоу „Красота без граници” в предпоследния фестивален ден, на 28 септември в столичната зала EFE, от 20.00 часа. 

Шоуспектакълът „Красота без граници” е за красивото цвете, наречено„ЖЕНА - острие на нашето съвремие и същност на нашето бъдеще”. Олицетворението на нежния пол, отдавна не е просто красиво цвете. Жените по света поставят нови стандарти, защото граници пред техните възможности вече не съществуват. Да бъдат себе си, да са безстрашни, да са силни, да обичат, да бъдат обичани, да вярват в себе си, да следват мечтите си, да сбъдват желанията си, да отстояват правата си и всичко това без граници! L`Anza е тук за да го предаде, чрез един невероятен спектакъл!

L`Anza е луксозният бранд, който седи зад красотата на New York Fashion Week и най-новата марка от портфолиото на Christian Of Roma.