Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се ожени за трети път. Днес той и дългогодишната му приятелка Деница Гаджева си казват заветното "да" в столичния храм-паметник "Св. Св. Кирил и Методий", съобщава vesti.bg. Сидеров и Гаджева са заедно от 2011 г., когато тя е млада депутатка от “Атака”. През 2015 г. се роди синът им Волен-младши и още тогава щастливият баща обяви, че ще се ожени за Гаджева. Малкият е и главният шафер на сватбата. Той е облечен в черен смокинг като баща си.

Булката е облечена в дантелена бяла рокля, а шаферките й – в сини рокли. Васил Найденов, Силвия Кацарова и Тони Димитрова, както и още редица известни български изпълнители, ще забавляват гостите на сватбата им. Сред поканените на церемонията е и премиерът Бойко Борисов, всички министри от кабинета, лидерите на парламентарните групи, депутати и журналисти.

Интересна бе сватбената покана, която двойката разпрати. Тя бе под формата на вестник. В шеговитата уводна статия на лимитираното печатно издание се споменава и съпредседателят на патриотите и вицепремиер Валери Симеонов - че в този ден забраната му за шума пада. Стихове за любовта и други жанрове също намериха място в поканата за събитието.

Празникът на Волен и Деница ще продължи в емблематично заведение в центъра на София. Предложението за брак на Сидеров било изключително романтично. Лидерът на "Атака" наел файтон в Созопол и в присъствието на сина им предложил на Деница, разказва Нова тв.

За романтичната страна на Волен Сидеров много хора знаят, но малко говорят. Познава всичките наши писатели, като млад поет се е движил в тези среди, те са романтични, допълва Деница. Деница издаде, че сватбата е организирана за един месец и малко, но въпреки това ще има много изненади за гостите.